PARGA - Grčka

Slikovit gradić na Jonskom moru, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljen oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta sa šarenim kućama izgrađenim u obliku amfiteatra duž padina planine i pružaju fantastičan pogled na more. Parga se nalazi u malom zalivu na padini, okružena šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Preko puta Parge su jonska ostrva Paxos i Antipaxos do kojih se organizuju izleti turističkim brodićima.

Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će Vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

Kuća Kostas - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća, koja se nalazi u širem centru Parge. Kuća je udaljena oko 550m od mora i od najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, pozicionirana na prvom ili drugom spratu, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Touloupis - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Jednospratna kuća sa niskim prizmeljem i prizemljem, koja se nalazi u širem centru. Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 700 m od najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartman

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Diamanto - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na oko 300 m od centra Parge. Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 700 m od najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe (strukture dva osnovna ležaja) ili studija za 3 osobe,

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi se na ulazu u Pargu, na oko 750 m od centra. Kuća je udaljena oko 850 m od mora i od najbliže plaže.
SADRŽAJ: Kuća poseduje sopstveni parking ograničenog kapaciteta.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe,

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Bellos - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru. Kuća je udaljena oko 600 m od mora i oko 900 m od najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 do 4 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljena TWC-om,

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Geris House - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa visokim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom Vaso's house čini jedinstveni objekat (smeštajni kapaciteti Geri's i Vaso's house nalaze se u okviru iste kuće). Nalazi se u širem centru Parge, u neposrednoj blizini smeštajnog objekta Diamanto. Kuća je udaljena oko 450m od

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Vasos House - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa visokim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom Geri's house čini jedinstveni objekat (smeštajni kapaciteti Geri's i Vaso's house nalaze se u okviru iste kuće). Nalazi se u širem centru Parge, u neposrednoj blizini smeštajnog objekta Diamanto. Kuća je udaljena oko 450m od

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Kompleks koji se sastoji iz više bungalova i kućica, nalazi se na ulazu u Pargu, u mirnom delu letovališta, sa izuzetnim ambijentom za odmor. Od centra Parge komleks je udaljen oko 900m, a od mora i najbliže plaže Piso Krioneri, oko 650m.
SADRŽAJ: U

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Lenaki - Parga

PARGA - Grčka

LOKACIJA: Trospratna kuća sa prizemljem koja se nalazi u oblasti Valtos, na oko 1.5 km od centra Parge. Od mora i najbliže plaže kuća je udaljena oko 650m.
SADRŽAJ: U sklopu kuće nalazi se bazen sa prelepim okrženjem i ambijentom za opuštanje i relaksaciju, koji

  • Vila


Sign In