Aparthotel Dimitra - Parga

LOKACIJA: Kompleks koji se sastoji iz više bungalova i kućica, nalazi se na ulazu u Pargu, u mirnom delu letovališta, sa izuzetnim ambijentom za odmor. Od centra Parge komleks je udaljen oko 900m, a od mora i najbliže plaže Piso Krioneri, oko 650m.
SADRŽAJ: U sklopu kompleksa nalazi se prelepo, prostrano dvorište, kafe bar i bazen, koji će usled pandemije COVID-19, raditi ograničenim kapacitetom, a u skladu sa zdravstvenim protokolima Republike Grčke. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.
APARTMANI:Kuća poseduje studija za 2 do 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, sefom (uz doplatu na licu mesta), balkonom ili terasom. U sklopu kompleksa postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar).
VAŽNA NAPOMENA – ne postoji mogućnost odabira određenog bungalova ili kućice za boravak. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.



Sign In