Kuća Lenaki - Parga

LOKACIJA: Trospratna kuća sa prizemljem koja se nalazi u oblasti Valtos, na oko 1.5 km od centra Parge. Od mora i najbliže plaže kuća je udaljena oko 650m.
SADRŽAJ: U sklopu kuće nalazi se bazen sa prelepim okrženjem i ambijentom za opuštanje i relaksaciju, koji će usled pandemije COVID-19, raditi ograničenim kapacitetom, a u skladu sa zdravstvenim protokolima Republike Grčke. Ležaljke i suncobrani oko bazena su ograničenog kapaciteta. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta. Smeštaj se preporučuje svim gostima koji žele miran odmor.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 do 3 osobe, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni u zavisnosti od tipa studija, i apartmane za 2 do 4 osobe, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i dva osnovna ležaja, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, sefom (uključen u cenu), balkonom ili terasom. Studiji i apartmani u prizemlju imaju ulaznu terasu. Svi apartmani sastoje se od spavaće sobe i trpezarijskog dela sa mini čajnom kuhinjom. U apartmanima koji se nalaze u prizemlju, 2 osnovna ležaja nalaze se u okviru trpezarije, dok u apartmanima na spratu svi ležajevi su u okviru spavaće sobe. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar).
Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.



Sign In