SIDE - Turska

Side i Manavgat, antički gradovi i moderna letovališta, su prava kombinacija za one koji pored odmora žele da upoznaju i kilturno-istorijsko nasleđe ove regije. Side je udaljen oko 75 km istočno od Antalije. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta. Gradom dominira antički amfiteatar iz VII veka i Apolonov hram, a brojni restorani i kafići učiniće Vaš doživljaj potpunim. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

Hotel Leda Beach

SIDE - Turska

LOKACIJA: Hotel je bungalovskog tipa, nalazi se oko 100 m od antičkog Side-a. Hotel se reporučuje putnicima mlađe generacije kojima seštaj i komfor nisu od presudnog značaja. Hotel se nalazi na oko 70 m od sopstvene plaže.
SADRŽAJ: Restoran bar, bazen za decu i odrasle,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Andros Family Club

SIDE - Turska

LOKACIJA: Oko 2 km od antičkog centra Side-a, oko 1km od privatne plaže, do koje postoji organizovan besplatni prevoz po hotelskim pravilima. Hotel zvanično ima 3*, ali po našem mišljenju zaslužuje između 3* i 2*.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, bazen za odrasle i decu,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Nergiz Butik

SIDE - Turska

LOKACIJA: Oko 2 km od centralnog dela Side-a, oko 1 km od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, bazen za odrasle i decu, sef (uz doplatu).
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, telefonom, TV-om, manjim frižiderom, balkonom.
USLUGA: ND

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se na oko 2.5 km od centra Side-a. Hotel poseduje deo na plaži udaljen oko 1 km od hotela. Organizovan je prevoz do plaže u određenim periodima dana po utvrđenom rasporedu a po hotelskim pravilima.
SADRŽAJ: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Side Temple

SIDE - Turska

LOKACIJA: oko 250 m od centra, 100 m od najbliže plaže. Hotel poseduje privatni deo plaže koja je udaljena 1 km od hotela.
Ležaljke i suncobrani: Na hotelskom delu plaže je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna za goste hotela. Hotel u toku sezone organizuje

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Armas Bella Sun

SIDE - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Kumkoy, 3km od centra Sidea, na oko 300m od sopstvene peščane plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, snek bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, bazen za decu, bazen sa dva tobogana, mini klub, igralište, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u regiji Titreyengol, 7km od centra Sidea, 65 km od aerodroma. Sastoji se od tri zgrade. Hotel se nalazi na 350m od plaže, na kojoj ima svoj deo.
SADRŽAJ: Restoran, Loby bar, bazen za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, stoni tenis,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Dosi

SIDE - Turska

LOKACIJA: U oblasti Kumkoy na oko 3 km od centra Side-a. Sastoji se iz nekoliko objekata. Hotel se nalazi oko 700 m od najbliže plaže, a od sopstvenog dela plaže oko 1300 m, do koje je organizovan besplatan shuttle bus nekoliko puta u toku dana

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

Hotel Holiday City

SIDE - Turska

LOKACIJA: Nalazi se na oko 3km od centra Sidea, u oblasti Kumkoy. Sastoji se iz nekoliko blokova zgrada. Nalazi se na oko 600m od javne plaže, gde se upotreba ležaljki i suncobrana plaća.
SADRŽAJ: Restoran, bar pored bazena, lobby bar, bazen sa odeljkom za decu,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: U oblasti Kumkoy, oko 4 km od centra Side-a. Hotel se sastoji od više smeštajnih objekata. Hotel izlazi direktno na svoj deo plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, nekoliko barova, bazen za odrasle i decu, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotel se sastoji iz više blokova i nalazi u Manavgatu, na oko 5.5 km od Side-a i na oko 700 m od plaže.
SADRŽAJ: U sklopu hotela nalazi se restoran, više barova, bazen, dečiji bazen, vodeni tobogani, mini klub, dečije igralište, spa centar,

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, udaljen oko 8 km od Sidea i oko 12 km od Manavgata. Sastoji od više smeštajnih objekata. Hotel je udaljen oko 600 m od peščane plaže na kojoj poseduje svoj deo, i do koga je obezbeđen prevoz po

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Titreyengöl, na oko 5km od centra Sidea, na oko 150m od sopostvene peščano-šljunkovite plaže.
SADRŽAJ: Nekoliko bazena, tursko kupatilo, spa centar, a la carte restorani i nekoliko barova, bazen sa togobanima, relax bazen, dva dečija bazena, zatvoreni bazen, odbojka na

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se na oko 10 km od centra Sidea u mestu Çolakli. Hotel je od peščane plaže, od koje ga deli ulica,  udaljen oko 350 m.
SADRŽAJ: Restoran, a la carte restoran, otvoren bazen, otvoreni dečiji bazen, relax bazen, bazen sa tri tobogana, zatvoren

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u oblasti Manavgat, na putu koji povezuje Alanju i Side, udaljen na oko 25 km od oba mesta. Hotel se nalazi na oko 200 m od sopstvene plaže.
SADRŽAJ: Više restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu, sopstveni deo plaže sa

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Oko 20 km od mesta Side. Hotel se sastoji iz glavne zgrade kao i annex dela u vidu bungalova u kome se nalaze annex sobe. Hotel se nalazi na oko 350 m od sopstvene plaže.
SADRŽAJ: Više restorana i barova, bazen, zatvoreni bazen, ležaljke

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Kumkoy, na oko 4 km od Sidea. Hotel se sastoji od glavne zgrade i dve anex zgrade koje su dvospratne i nemaju lift. Hotel se nalazi na oko 100 m od peščane plaže gde poseduje svoj deo.
SADRŽAJ: Recepcija, glavni

  • Hotel


Sign In