Hotel Throne Beach Resort & Spa

LOKACIJA: Oko 20 km od mesta Side. Hotel se sastoji iz glavne zgrade kao i annex dela u vidu bungalova u kome se nalaze annex sobe. Hotel se nalazi na oko 350 m od sopstvene plaže.
SADRŽAJ: Više restorana i barova, bazen, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na hotelskom delu plaže koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti koje se ne plaćaju: fitness centar, stoni tenis, ulaz u tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, pikado, razne vrste animacija, mini klub za decu, odbojka na plaži. Aktivnosti uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru i turskom kupatilu, spa centar, doktor.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, telefonom, TV-om, klimom, mini barom i sefom (dodatno se plaćaju), balkonom.
USLUGA: All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).
Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In