Warning: Undefined variable $hotelname in /home/aitdoo2/public_html/mladostturist.rs/avio-karte.php on line 67

AVIO KARTE

 

U našoj poslovnici na adresi Bulevar oslobođenja 56 A, možete po najpovoljnijim cenama i uslovima kupiti Vašu avio kartu za sve destinacije, svih avio kompanija. Avio služba sa stručnim timom je u mogućnosti da na Vaš zahtev, brzo i efikasno, osmisli i realizuje avio karte za sve destinacije u svetu, po najpovoljnijim cenama.
INFORMACIJE O REZERVACIJAMA
• Putnik (naručilac) je odgovoran da dostavi podatke za rezervaciju koji su potpuni i tačni, identični kao što su u pasošu.
Putnik (naručilac) je dužan da po prijemu rezervacije i avio karte proveri ispravnost unetih podataka: ime i prezime putnika, destinaciju na koju putuje, datume i vremena letova.
• Mladost turist ne snosi odgovornost ako putnik ne pribavi sva potrebna dokumenta koja propisuje vizni režim zemlje u koju putuje i preko koje putuje.
• Napominjemo da je obaveza putnika da proveri važnost pasoša – mora da bude minimum 6 meseci od datuma izlaska iz zemlje putovanja. Obaveza putnika je da proveri da li su potrebne tranzitne ili boravišne vize za odabranu destinaciju.
• Avio kompanija zadržava pravo promena cena, taksi, reda letenja i uslova putovanja bez predhodne najave.
Ako ste rezervisali i platili kartu možete proveriti Vašu rezervaciju na web sajtu Checkmytrip. Potrebno je da sa vaše karte pročitate broj rezervacije i da na obrascu koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj broj i Vaše prezime. Pročitajte broj vaše rezervacije sa karte. Polje u kome je šifra se naziva PNR Code. To je uvek šifra dužine 6 znakova i brojeva. Potom u vašem pretraživaču unesite www.checkmytrip.com i unesite u odgovarajuća polja broj rezervacije i Vaše prezime. Na ovaj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu kao i niz informacija o gradu u koji putujete. Ako ste rezervisali hotel ili rent-a-car dobićete informacije o statusu tih rezervacija. Napomena: da biste imali uvid u pomenute detalje rezervacije, potrebno je najpre na sajtu Checkmytrip.com kreirati svoj korisnički nalog.

Poletanje iz *
Datum polaska *
Sletanje u *
Datum povratka
Poletanje iz
Datum polaska
Sletanje u
Poletanje iz
Datum polaska
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa


Sign In