O NAMA

Turistička agencija ''MLADOST TURIST'' posluje sa tradicijom dugom 45 godina. Kompanija je osnovana 1978. godine. U svom sastavu pored turističke agencije posluje i  HOTEL ''M''.
Agencija "Mladost turist" je član međunarodne organizacije IATA, članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA, korisnik Amadeus rezervacionog sistema i Bank Settlement plan-sistema prodaje avio karata.

Hotel M je savremeni hotel sa 4 zvezdice i prvi licencirani kongresni hotel u Beogradu. Predstavlja idealan izbor smeštaja za poslovne ljude, sportiste i sve one koji turistički žele da posete Beograd.
Smešten je u jednom od najlepših delova Beograda, okružen zelenilom Banjičkog parka. Udaljen je 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" i 10 minuta od centra grada.
Hotel M raspolaže sa 180 soba i apartmana koji su opremljeni SAT TV, bežičnim internetom u svim delovima hotela, klimom, direktnom telefonskom linijom, mini barom, fenom a većina soba ima i terasu sa pogledom na raskošnu lepotu Banjičkog parka.

Turistička agencija se nalazi u strogom centru Beograda, na adresi Terazije br. 3. Od osnivanja TP ''MLADOST TURIST''-a, agencija obavlja delatnost organizovanja putovanja kako u zemlji tako i u inostranstvu. Poseduje licencu OTP 218/2021., kategorija licence A 
Agencija se bavi inicijativnim i receptivnim turizmom i nudi širok spektar usluga u oblasti poslovnog turizma: hotelski smeštaj, MICE /kongresi-sajmovi- izložbe, letovanja, zimovanja, putovanja u Evropske gradove, putovanja u daleke destinacije, obrazovni turizam, zdravstveni i banjski turizam.


Naša delatnost je bazirana i na širokoj ponudi aranžmana u okviru subagenture. Zbog toga je veliki broj ugovora sa odabranim agencijama na domaćem tržištu. Nabrojaćemo samo par poznatijih: Sabra, Mediteraneo, Argus tours, Atlantic, Odeon World travel, Viva travel, Turisttrade,  Filip travel, Ponte, Astra tours itd.

Krenite bezbrižno na put uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja sa osiguravajućim društvom DUNAV a.d.o.

Kombinacija iskustva, inovacija, znanja i vrhunskog kvaliteta u pružanju usluga, pozivaju Vas da nam i ove godine ukažete poverenje.
Pozivamo Vas da nas posetite kako biste u prijatnom ambijentu u centru grada dobili sve potrebne informacije i odabrali putovanje.
Možete nas kontaktirati i putem e-maila, platiti Vaše putovanje preko računa i na taj način uštedeti Vaše vreme.Sign In