ZLATIBOR - hotelski smeštaj

Planinski turizam predstavlja veliki potencijal u Srbiji. Preko 50% teritorije Srbije je brdsko-planinski teren, a svi najveći planinski centri su na nadmorskoj visini od 1000 do 2500 metara.
Zlatibor obiluje prostranim proplancima, bujnim pašnjacima, planinskim potocima i prijatnom klimom. Zato se ubraja u jednu od najlepših planina u Evropi. Pruža uslove za odmor i rekreaciju kako zimi tako i leti.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL PALISAD

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: u srcu Zlatibora, u neposrednoj blizini jezera.
SADRŽAJ: hotel je do 2014.godine gotovo u potpunosti renoviran, i ima idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. U svom sastavu ima recepciju, nekoliko restorana i barova, od kojih svaki ima

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL IRIS

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: lociran u srcu Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. Okružen borovom šumom, odiše toplinom i pruža Vam nezaboravne trenutke mira i tišine.
SADRŽAJ: Hotel raspolaže sa 28 smeštajnih jedinica, a u sastav ulazi i restoran

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL BUKET

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ''Srbija'', nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja. Hotel Buket se

  • Hotel


Sign In