ZLATIBOR - hotelski smeštaj

Planinski turizam predstavlja veliki potencijal u Srbiji. Preko 50% teritorije Srbije je brdsko-planinski teren, a svi najveći planinski centri su na nadmorskoj visini od 1000 do 2500 metara.
Zlatibor obiluje prostranim proplancima, bujnim pašnjacima, planinskim potocima i prijatnom klimom. Zato se ubraja u jednu od najlepših planina u Evropi. Pruža uslove za odmor i rekreaciju kako zimi tako i leti.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL MONA

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora, udaljen od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.
SADRŽAJ: recepcija, lobi bar, restoran Perun, restoran Vila, Lada bar, igraonica za decu "Monica", kongresni centar Koledo (kapaciteta do 500 mesta), Wellness centar Inspirium - ekskluzivni kompleks za

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL PALISAD

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: u srcu Zlatibora, u neposrednoj blizini jezera.
SADRŽAJ: hotel je do 2014.godine gotovo u potpunosti renoviran, i ima idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. U svom sastavu ima recepciju, nekoliko restorana i barova, od kojih svaki ima

  • Hotel
Detaljnije
Odmaralište

ODMARALIŠTE DUNAV

ZLATIBOR - hotelski smeštaj

LOKACIJA: u centru Zlatibora, 300 m od jezera, u neposrednoj blizini autobuske stanice.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, igraonica za decu, terasa za sunčanje, bar, parking (besplatno), wifi internet (besplatno), Relax centar (hidromasaža, sauna i teretana), iznajmljivanje bicikala i automobila.
SOBE: sve sobe sadrže TWC, IPTV kablovsku

  • Odmaralište


Sign In