SPECIJALNA PONUDA - TERME OLIMIA

Terme Olimia predstavljaju vodeće i najluksuznije terme u Sloveniji.Smeštene su uz reku Sutlu i u neposrednoj blizini granice sa Hrvatskom.Predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa s obzirom na hotelsku ponudu kao i na prirodno okruženje.Wellness centre u Termama Olimia,koji nude inovativan koncept wellness turizma,odlikuju originalnost i luksuz kako u arhitektonskom,tako i u smislu ponude.
Termalna voda temperature od 30 do 37 stepeni predstavljaju prirodno bogatstvo Termi Olimia.Crpi se iz vrela sa dubine od 520 m i bogata je magnezijumom,kalcijumom i hidrogen karbonatom.Jedna od posebnosti ove vode je njena pitkost,tako da na mnogim mestima po kompleksu gosti mogu da se osveže na jednoj od instaliranih česmi.Konzumiranje termalne vode pomaže u čišćenju tela zbog specifičnih niskih koncentracija minerala.Kupanje u termalnoj vodi smanjuje napetost mišića,povećava prokrvljenost tkiva,poboljšava cirkulaciju i time ubrzava metabolizam,ojačava imuni sistem tela,deluje protivupalno a i blagotvorno deluje na kožu.
Udaljenost od Beograda iznosi 460 km.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL SOTELIA

SPECIJALNA PONUDA - TERME OLIMIA

LOKACIJA: Sa svojim položajem, zelenim krovovima i jedinstvenim arhitektonskim rešenjem hotel Sotelia se potpuno stapa sa prirodnim okruženjem. Prijatnim ambijentom i vrhunskom uslugom zadovoljiće i najzahtevnije klijete.
SADRŽAJ: glavni restoran, jedan a la carte restoran, bar, vinoteka, parking.. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL BREZA

SPECIJALNA PONUDA - TERME OLIMIA

LOKACIJA: u Termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje
SADRŽAJ: restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, parking,  Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrima Termalija i Orhidelija povezan je podzemnim hodnikom. 
SOBE: kupatilo, fen za kosu, TV,

  • Hotel


Sign In