SLOVENIJA - TERME OLIMIA

Terme Olimia predstavljaju vodeće i najluksuznije terme u Sloveniji. Smeštene su uz reku Sutlu i u neposrednoj blizini granice sa Hrvatskom. Predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa s obzirom na hotelsku ponudu kao i na prirodno okruženje. Wellness centre u Termama Olimia, koji nude inovativan koncept wellness turizma, odlikuju originalnost i luksuz kako u arhitektonskom, tako i u smislu ponude.
Termalna voda temperature od 30 do 37 stepeni celzijusa predstavljaju prirodno bogatstvo Termi Olimia. Crpi se iz vrela sa dubine od 520 m i bogata je magnezijumom, kalcijumom i hidrogen karbonatom. Jedna od posebnosti ove vode je njena pitkost, tako da na mnogim mestima po kompleksu gosti mogu da se osveže na jednoj od instaliranih česmi. Konzumiranje termalne vode pomaže u čišćenju tela zbog specifičnih niskih koncentracija minerala. Kupanje u termalnoj vodi smanjuje napetost mišića, povećava prokrvljenost tkiva, poboljšava cirkulaciju i time ubrzava metabolizam, ojačava imuni sistem tela, deluje protivupalno a i blagotvorno deluje na kožu. Udaljenost od Beograda iznosi 460 km.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL SOTELIA

SLOVENIJA - TERME OLIMIA

LOKACIJA: Sa svojim položajem, zelenim krovovima i jedinstvenim arhitektonskim rešenjem hotel Sotelia se potpuno stapa sa prirodnim okruženjem. Prijatnim ambijentom i vrhunskom uslugom zadovoljiće i najzahtevnije klijete.
SADRŽAJ: glavni restoran, jedan a la carte restoran, bar, vinoteka, parking.. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL BREZA

SLOVENIJA - TERME OLIMIA

LOKACIJA: u Termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje
SADRŽAJ: restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, parking,  Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrima Termalija i Orhidelija povezan je podzemnim hodnikom. 
SOBE: kupatilo, fen za kosu, TV,

  • Hotel


Sign In