SPECIJALNA PONUDA - TERME PTUJ

Terme Ptuj su smeštene u istoimenom gradu Ptuj od čijeg su centra udaljene 15 km. Ptuj je najstariji slovenski grad, koji je svoju najveću slavu stekao u periodu Rimskog carstva, izgrađen u dolini reke Drave i udaljen 30 km od Maribora. Danas je Ptuj važan ekonomski centar i poznat je kao najveći slovenački karnevalski grad.
Stari Ptujski grad, odnosno tvrđava sa dvorcem koji je pretvoren u muzej, izdiže se visoko iz srca grada. Celo područje je od davnina poznato po vinogradarstvu, te se u Minoritskom samostanu nalazi i najstariji vinski podrum u Sloveniji. Staro gradsko jezgro sa ptujskom tvrđavom, dominikanskim i minoritskim samostanom danas je zaštićeno kao spomenik od kulturnog značaja.
U blizini termi Ptuj nalazi se i golf teren Ptuj koji se prostire na 50 ha površine, ima 18 polja, a posebno je atraktivan zbog mnogobrojnih vodenih prepreka. Udaljenost od Beograda iznosi 486 km.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

GRAND HOTEL PRIMUS - TERME PTUJ

SPECIJALNA PONUDA - TERME PTUJ

LOKACIJA: u termama Ptuj, nedaleko od centra grada.
SADRŽAJ: glavni restoran, a la carte restoran Primus, klub Gemina XIII, WELLNESS CENTAR VALENS AUGUSTA koji se sastoji iz tri dela: IMPERIUM (sa ponudom tretmana za negu lica i tela), FLAVIA (sauna centar u čijem sastavu su rimska

  • Hotel


Sign In