SLOVENIJA - TERME LAŠKO

Terme Laško, sa svojim pažljivo kreiranim programima, predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa i svakodnevnog tempa života. Misteriozna snaga termalnih izvora bila je poznata još u rimsko doba, a tokom godina Laško se razvilo u jedan od najsavremenijih centara zdravstvenog i wellness turizma u Sloveniji. Danas Terme Laško pored klasičnih terapeutskih tretmana pružaju i najmodernije wellness i spa usluge i takođe značajno utiču na uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu. Mesto Laško je malo banjsko mesto izgrađeno uz bistru reku Savinju, a poznato je po festivalu piva i cveća. Ovde se nalazi najveća pivara u Sloveniji nadaleko poznatog piva „LAŠKO“.  

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL THERMANA PARK LAŠKO SUPERIOR

SLOVENIJA - TERME LAŠKO

LOKACIJA: hotelski kompleks termi Laško nalazi se pored glavnog puta na samoj obali reke Savinje,15 minuta lagane šetnje od centra Laškog.
Zaklonjen je brdima medju kojima se ističe uzvišenje poznato kao"Laški Triglav" sa kojeg se pruža panoramski pogled na celo mesto.
SADRŽAJ: recepcija, restoran, a la

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO

SLOVENIJA - TERME LAŠKO

Hotel će ispuniti očekivanja ljudi koji žele zaustaviti korak i obnoviti životnu energiju. LOKACIJA: Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje,na samo 15 minuta hoda od centra Laškog.
SMEŠTAJ: Hotel ima 208 soba (98 kreveta je prilagodjeno osobama s teškoćama u

  • Hotel


Sign In