PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2020

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, na oko 60km od Soluna i 6km od centra Katerinija.  Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Paralija je živ gradić sa velikim mogućnostima za zabavu svih generacija i odlikuju ga široke peščane plaže sa sitnim belim peskom i kristalno čistom vodom. Olympic beach je letovalište u podnožju Olimpa udaljeno samo 2 km od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ga prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Odaberite neku od vila u Paraliji ili Olympic beach-u za leto 2020. godine i doživite dinamičan odmor za pamćenje. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA ST. GIORGIO - Paralija

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2020

LOKACIJA: udaljeni su 250 m od 10 km duge peščane plaže u Paraliji, sa prelepim, čistim morem. Od samog centra, gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, barovi, restorani, taverne, butici, diskoteke, kao i parkovi i igrališta za najmlađu populaciju, apartmani su udaljeni 150 m.

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA APOLON - Olympic beach

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - GRČKA - leto 2020

LOKACIJA: nalaze se na početku Olympic beach-a, 3 km udaljenosti od Paralije, a 30 km od Leptokarije. Udaljeni su 150 m od velike peščane plaže sa kristalno čistim morem, koja je opasana parkom punim zelenila. Apartmani Apolon udaljeni su od centra 150 m, gde se

  • Vila


Sign In