PEFKOHORI - Grčka

Grčka

Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Nalazi se na oko 104 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Važi za urbano i zabavno mesto sa puno kafića, barova i klubova pa će ljubiteljima noćnog života zasigurno ispuniti sva očekivanja. Za leto 2023. godine u Pefkohoriju odabrali smo za Vas odličan smeštaj!

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za Vaš odmor: luksuzno opremljene hotele, brojne taverne, picerije, kafiće, diskoteke, butike... Pefkohori je poznat i po izuzetno atraktivnom noćnom životu za mlade.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA PARTHENIS - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Parthenis se nalazi na samom ulazu u Pefkohori na oko 150 m od najlepšeg dela plaže, u neposrednoj blizini centra, pored Masutis velikog supermarketa. SADRŽAJ: Vila ima recepciju i prostor za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku, kao i toalet u suterenu. APARTMANI: Svaka smeštajna jedinica u svom

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA MARIANA - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Mariana je jedna od četiri starije vile, u predivnom mediteranskom ambijentu, okružene cvećem i palmama. Vila Mariana se nalazi u dvorištu sa vrtom, izdvojene od buke, u neposrednoj blizini centra, na oko 50 - 80 metara od plaže, u najlepšem delu Pefkohorija.

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA MARIA - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: U najlepšem delu Pefkohorija, udaljena 50 m od plaže i od glavne ulice, u mirnom ambijentu, okružena cvećem i palmama.
SADRŽAJ: Vila ima mogućnost sopstvenog parkinga.
APARTMANI: Dvokrevetni i trokrevetni studiji u visokom prizemlju i na prvom spratu, sa opremljenom, izdvojenom kuhinjom (rešo sa

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ELENI - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Eleni se nalazi malo izvan centra (na oko 700 metara), na oko 140 metara od plaže u mirnom delu letovališta prema Haniotiju, na oko 150 metara od samoposluge Arvanitidis i Masutis.
APARTMANI: nalaze se na visokom prizemlju i prvom spratu i sve

  • Vila


Sign In