VILA STELA

LOKACIJA: u mirnom delu Stavrosa, 350 m od prelepe, duge, peščane plaže, a od samog centra Stavrosa 300 m. Restoran Janis, gde gosti mogu da uživaju u brojnim specijalitetima nalazi se na 300 m od apartmana. Najbliža prodavnica od apartmana se nalazi na oko 300 m koliko je udaljena i glavna ulica.
SADRŽAJ: Apartmani Stela okruženi su divnim zelenilom kao i vrtom prepunim cveća. Predstavljaju pravu oazu mira. Idealno je mesto za stariju populaciju, kao i porodice sa decom. U zajedničkom delu vrta nalazi se trem za sedenje sa stolom i klupama koji je gostima uvek na raspolaganju. Apartmani Stela su savršeno mesto za odmor i opuštanje u totalnoj tišini. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, mogućnost parkiranja je ispred ili u neposrednoj blizini objekta.
APARTMANI: Apartmani Stela poseduju 6 apartmana sa ukupno 18 ležajeva. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih, i četvorokrevetnih apartmana smeštenih u prizemlju i na prvom spratu. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom kao i terasu sa garniturom za sedenje sa pogledom na vrt ili mirnu ulicu. Klima uređaj imaju samo apartmani na prvom spratu i njihovo korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana, već se doplaćuje na licu mesta. Posteljina u apartmanima menja se na svakih 5 dana.



Sign In