GRAND HOTEL TOPLICE

LOKACIJA: hotel se nalazi na obali bledskog jezera. Najpoznatiji bledski hotel nudi izuzetan pogled na ostrvo, srednjevekovni zamak i Julijske Alpe.
SADRŽAJ: 87 soba i luksuznih apartmana, centralni hotelski restoran „Grand“, a la carte restoran „Julijana“, restoran „Panorama“ u stilu bistroa, aperitiv bar, vinoteka Vinarte, wellness studio Luisa sa termalnim bazenom (22°C), saune (finska, turska i infracrvena) i solarijume, centar za lepotu i masažu. Ima otvoreni čuvani parking sa 100 parking mesta.
SOBE: klima uređaj, luksuzni stilski nameštaj, kablovsku TV, telefon, sef, mini bar, internet, kupatilo, balkon. Neke sobe su opremljene za osobe sa posebnim potrebama.
USLUGA: Polupansion – doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje).
WELLNESS CENTAR LUISA je u sastavu Grand hotela Toplice 5*. Ovde se nalazi bazen na samom izvoru termalne vode u kome se voda svakodnevno menja, a temperatura je 22° C. Pored garancije besprekorne čistoće, termalna voda blagotvorno utiče na nervni sitem kao i na ceo organizam.
Gosti mogu da uživaju u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Wellness rituali podrazumevaju različite vrste luksuznih i klasičnih masaža, kao i negu lica i tela prvoklasnom kozmetikom.

 



Sign In