HOTEL POTIDEA PALACE - Nea Potidea

LOKACIJA: Na svega nekoliko kilometara pre Nea Potidee, uz samu peščano-šljunkovitu plažu, među palmama, u lepom mediteranskom vrtu, našao je svoje mesto odličan hotel Potidea Palace.
SADRŽAJ: Hotel ima veliki otvoreni i dečji bazen, zatvoreni bazen (uz doplatu na licu mesta), više restorana i barova, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, podrum vina, saunu (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), fitness, salu za igranje karata i društvenih igara, konferencijsku salu, Spa centar (veliki izbor tretmana i masaža uz doplatu), bioskop, teniske terene (uz doplatu na licu mesta), parking, uslove za bavljenje sportovima na vodi (uz doplatu na licu mesta), organizovanu animaciju, odličnu plažu... Hotel ima i besplatan pristup internetu u javnim delovima hotela, "Intrenet corner" (besplatno). Suncobrani i ležaljke na plaži i oko bazena su uključeni u cenu. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit.
SOBE: Sobe su prostrane, svetle, imaju terasu, TWC sa fenom, mini bar, A/C, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, SAT TV i sef. Promo (eco) sobe imaju pogled na ulicu (glavni put), veličine su cca 20-22 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili na more, veličine su cca 20-25 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa). Superior sobe imaju drugačiji nameštaj od deluxe soba. Deluxe family room su veličine cca 30-34 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa). Junior suite su veličine cca 34 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa).
Usluga:  sve uključeno – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno je dostupan u agenciji.

www.potidea-palace.gr

 



Sign In