HOTEL SIMEON - METAMORFOSSI

LOKACIJA: 80 km od Soluna, u centru mesta Metamorfosis, 100 m od plaže. Stariji i prilično skroman hotel, renoviran 2015. godine.
SADRŽAJ:restoran, recepcija, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), lobi, bazen sa delom za decu, bar, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta)... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: TWC, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta), terasu, mali frižider, A/C, SAT TV. Standardne sobe i comfort su veličine su cca 18-25 kvm, imaju pogled na baštu/grad ili na bazen i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Porodične (family) sobe su veličine su cca 22-28 kvm, imaju pogled na baštu/grad ili na bazen i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski" ležaj i sofa/pomoćni ležaj).
USLUGA: PP - polupansion-doručak i večera- švedski sto (samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno) - švedski sto (samoposluživanje)
www.hotel-simeon.gr

 



Sign In