HOTEL SONIA RESORT - GERAKINI

LOKACIJA: Sonia Resort se nalazi izmedju poluostrva Kasandra i Sitonija, oko 15km od Nea Moudanie (oko 70km od Soluna), pored lepe, peščane plaže.
SADRŽAJ: recepcija, restoran sa prelepim pogledom na more, veliki i dečiji bazen, bar pored bazena, prodavnicu, parking, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mestu), Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), veliki lobi, bilijar (uz doplatu na licu mestu), dečje igralište... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).
SOBE: A/C, telefon, SAT TV, terasa, krevetac (na upit, besplatno), malim frižider i TWC sa fenom. Superior sobe-bočni pogled na more su veličine cca 20-24 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja i pomoćni ležaj). Superior sobe pogled more (renovirane 2015. godine) su veličine cca 24 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja i sofa). Porodične sobe (family room) se nalaze u prizemlju i nemaju terasu, već verandu - direktno izlaze na baštu. Veličine su cca 28 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (jedna prostorija sa 2 standardna ili "francuskim" ležajem i krevetima na sprat). Suite (apartmani koji su renovirani 2015. godine) su veličine cca 34 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardne sobe ili “francuskog” ležaja) i dnevnog boravka (sofa). Hotel Sonia Village je idealan za porodice sa malom decom.
USLUGA:PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno) - švedski sto (samoposluživanje).

www.hotel-sonia.gr

 

 



Sign In