HOTEL ATRIUM - PEFKOHORI

LOKACIJA: iznad letovališta, okružen maslinama i borovom šumom, na samo nekolioko minuta hoda od centra. Ima p
SADRŽAJ: moderan hotel, u obliku atriuma, ima predivan pogled na grad, zaliv, poluostrvo Sitoniju i planinu Atos. Sadrži recepciju sa malim lobijem, sefove na recepciji (besplatno), veliki otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (uračunatim u cenu), Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), salu za konferenciju, parking, dečji bazen i igralište, terene za tenis i košarku (uz doplatu na licu mesta), bilijar, stoni tenis, više restorana i barova, kombi prevoz do plaže i centra nekoliko puta u toku dana i večeri...
SOBE: moderno opremljene sa A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu), krevecom (na upit, bez doplate), SAT TV, TWC sa fenom, malim frižiderom i radiom. Standardne sobe su veličine cca 19 kvm i namenjene su za smeštaj 2 osobe (2 standardna ležaja). Superior sobe su veličine cca 23 kvm i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe (2 standardna ležaja i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su veličine cca 25-29 kvm i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe ("francuski ležaj" i 2 standardna ležaja-u istoj prostoriji). Svaka soba ima terasu ili balkon, sa garniturom za sedenje.
USLUGA: polupansion - doručak i večera ili sve uključeno uz doplatu (najava i uplata u agenciji) – “švedski sto” (samoposluživanje).
http://atrium-hotel.com.gr/

 

 



Sign In