HOTEL PALLINI BEACH - KALITHEA

LOKACIJA: veliki kompleks (sa hotelom Athos Palace) koji se nalazi na obali, dva kilometra od gradića Kalitea, u parku okružen borovom šumom.
SADRŽAJ: sopstvena plaža, parking, bazeni (otvoreni i zatvoreni), dok za jahte, prodavnica, frizerski salon, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), usluge masaže (uz doplatu na licu mesta), restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, teniski teren (korišćenje terena se naplaćuje 7 eur po satu), oprema za vodene sportove (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), dečije igralište i celodnevnu dečija animacija, organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih, diskoteka... Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se plaćaju.
SOBE: nalaze e u glavnoj zgradi, lepe su i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon, krevetac (na upit, bez doplate) i terasu sa bočnim pogledom na more. Standardne sobe su veličine su cca 20-25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Pored standarnih soba, u hotelu su na raspolaganju suite (sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje), imaju pogled na more - direktno ili bočno) i bungalovi (starijeg datuma, po našoj proceni ispod 4*), raspoređeni u 4 reda od plaže. Sobe u bungalovima su veličine cca 25 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa).
USLUGA: polupansion – doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje).



Sign In