Hotel Titanic Mardan Palace

LOKACIJA: Luksuzni hotelski kompleks koji je udaljen oko 25 km od centra Antalije. Sastoji se iz tri tematska dela. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži.
SADRŽAJ: Gostima ovog luksuznog kompleksa na raspolaganju je veliki broj sadržaja: glavni i a la carte restorani (plaćaju se), više barva, više spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, vodeni tobogan, spa centar, stoni tenis, tursko kupatilo (hamam), sauna, aerobik, pikado, teretana, mini golf, teniski tereni, odbojka na pesku, dečiji klub, dečije igralište, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge uz doplatu: usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, dadilja, doktor, frizer, masaža, časovi tenisa, bilijar, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, motorizovani sportovi na vodi.
SOBE: Premium i Delux sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, klima uređajem, TV-om, mini barom (dodatno se plaća), telefonom, sefom (dodatno se plaća), balkonom. Family sobe su veće površine, predviđene za smeštaj minimum troje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece uzrasta do 11,99 godina, opremljene kao i premium sobe.
Usluga: Ultra all inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

Web site: https://www.titanic.com.tr/titanic-mardan-palace

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.



Sign In