Hotel Titanic Beach Lara

LOKACIJA: Hotel se sastoji iz glavne i anex zgrade i nalazi se na oko 12 km od centra Antalije u oblasti Lara. Hotel poseduje sopstvenu plažu. Ležaljke i suncobrani: upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela, paviljoni se dodatno plaćaju. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.
SADRŽAJ: U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, bazeni, bazen za decu, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo, fitnes, mini klub, dečije igralište, stoni tenis, kuglana (dodatno se plaća), bilijar (dodatno se plaća).
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, klima uređajem, TV-om, mini barom (dodatno se plaća), telefonom, sefom (dodatno se plaća), balkonom. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Family sobe, koje se nalaze isključivo u annex zgradi, su veće površine,predviđene za smeštaj minimum troje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece uzrasta do 11,99 godina, opremljene kao i standardne.
USLUGA: Ultra all inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).
Napomena za Wifi: Besplatan u lobiju hotela. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.

 



Sign In