Hotel Armas Green Fugla Beach

LOKACIJA: Nalazi se u u mestu Türkler, na oko 22 km od centra Alanje, na sopstvenoj peščanoj plaži. Sastoji se iz glavne zgrade i 20 bungalova sa po 18 smeštajnih jedinica.
SADRŽAJ: Restoran, loby bar, bar pored bazena, snack bar, bazen za odrasle, bazen za decu, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo, fitness, masaža (dodatno se plaća), bilijar (dodatno se plaća), mini klub za decu od 4-12 god, igralište, dnevne i večernje animacije po hotelskom rasporedu.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), fenom i TV-om, balkonom. Superior sobe su sa novijim nameštajem, opremljene kao i standarne. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).
Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID-19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In