HOTEL ATHENA PALLAS VILLAGE - NEOS MARMARAS

LOKACIJA: hotel u tradicionalnom, etno stilu, nalazi se na oko deset kilometara pre Neos Marmarasa, okružen borovom šumom, na samoj obali.
SADRŽAJ: peščano – šljunkovitu, mala (uska) plaža koja je obasjana suncem od ranih prepodnevnih sati, pa do zalaska sunca, iza poluostrva Kasandra. Veličina plaže ispred vile je veoma promenljiva i može biti širine od pet do deset metara. Athena Pallas ima recepciju, menjačnicu, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko dečijih bazena, igralište i klub za decu, novoizgrađeni SPA (hamam, jacuzzi... - uz doplatu na licu mesta), dva restorana, šest barova, Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), prodavnicu, crkvicu, parking, sefove na recepciji, kongresnu salu, kombi prevoz do Neos Marmarasa i Nikitija, kao i niz sadržaja za zabavu i animaciju (etno muzej, teretanu, stoni tenis, bilijar, terene za tenis i odbojku, mini golf, sobu sa igricama, kuglanu - uz doplatu na licu mesta). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za bazen se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.
SOBE: svi tipovi smeštaja imaju A/C, telefon, radio, SAT TV, mini bar, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), terasu i TWC sa fenom. Standardne sobe su veličine cca 21 kvm i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe ("francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe (renovirane 2016. godine) su veličine cca 28 kvm i namenjene su za smeštaj 2-4 osobe ("francuski" ležaj i 1 ili 2 sofe). Family suite su veličine cca 52 kvm, namenjeni su za smeštaj 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj") i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje). Family suite imaju 2 klima uređaja, 2 TV-a i 2 kupatila. Suite sa izlazom na bazen (Armonia suite) se nalaze u zgradi oko bazena u laguna stilu. Veličine su cca 38 kvm, namenjeni su za smeštaj 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji nisu odvojeni vratima. Imaju 2 klima uređaja i 2 TV-a. Mezonete se nalaze u izdvojenom delu hotela (izgrađen 2006. godine). Sve su u opremljene u tradicionalnom-etno stilu, veličine su cca 75 kvm i namenjene su za smeštaj 2-5 osoba. Sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj), dnevnog boravka sa kaminom (sofa) i galerije (2 standardna ležaja). Imaju 2 TV-a (u spavaćoj sobi i dnevnom boravku), sef i wi-fi Internet (uz doplatu na licu mesta). Sve mezonete imaju natkrivenu verandu sa garniturom za sedenje i privatni parking. Nalaze kod bazena koji mogu da koriste samo gosti smešteni u mezonetama. Od dodatnih usluga, postoji mogućnost serviranja doručka u sobama, kao i besplatna večera u taverni "Aegean Flavours".
USLUGA: polupansion – doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje). 

www.athena-pallas.gr

 

 



Sign In