ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

KRIT - GRČKA - leto 2018

KRIT - GRČKA - leto 2018

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu sa površinom od 8.261 km2. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike, a zapljuskuju ga tri mora: Libijsko, Egejsko i Jonsko. Dužina obale iznosi 1046 km, a dužina plaža čak 155 km. Najpopularinija letovališta na ostrvu su Hanja, Retimno i Hersonisos. Krit ima blagu mediteransku klimu sa preko 300 sunčanih dana godišnje. 

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Sa 1046 km dugom obalom i čak 155 km plaža pruža mogućnost za bezbrojne aktivnosti i uživanja od kojih 61 ispunjava standarde Evropske plave zastave za čistoću vode.

RETIMNO
Treći je grad po veličini na Kritu, sa 30.000 stanovnika. Nalazi se između Irakliona i Hanje. Autentičan izgled starom delu grada daju venecijanska kula, uske kamene uličice, fontane, zgrade koje datiraju iz XVI veka. Peščana plaža i šetalište u centru grada dugi su 12 km i okružuju grad na istoku, dok je na zapadu obala stenovita.

HERSONISOS
Udaljen je 26 km od Herakliona, glavnog grada Krita. Poznat po prelepim hotelima, restoranima, tavernama i  bogatom noćnom životu, zbog čega posebno privlači mlađu populaciju. Idealan izbor za sve one koji su u potrazi kako za odmorom tako i za dobrom zabavom.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)