ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

ZAKINTOS - GRČKA - leto 2019

ZAKINTOS - GRČKA - leto 2019

Zakintos je treće po veličini i najjužnije ostrvo u jonskom arhipelagu. Zauzima površinu od 400 km kvadratnih. Na njemu je nastanjeno 35.000 stanovnika, a dužina obale iznosi 125 km. Najpopularnija letovališta na Zakintosu su Laganas, Argasi i Tsilivi. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda koja je i zaštitni znak Zakintosa. Očaravajuće skrivene uvale sa neverovatnim nijansama plave boje mora i plaže sa svojom magnetnom privlačnošću kao i dugačke peščane plaže sa postepenim ulaskom u more čine ovo ostrvo atraktivnim za sve generacije.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Zakintos se ističe izuzetno bujnom vegetacijom, blagom klimom, prelepim peščanim plažama i velikim brojem sunčanih dana tokom cele godine. Jedna od brojnih atrakcija Zakintosa je i morska kornjača Caretta Caretta koja polaže jaja na plažama na jugu ostrva. Zbog toga je  Zakintos prirodni rezervat, a kornjača njegov simbol.

Glavni grad je Zante ili Zakintos, smešten na istočnom delu ostrva. Ima izgled modernog naselja sa uređenom turističkom lukom i mnoštvom prodavnica, taverni, poslastičarnica i muzeja.

LAGANAS Nalazi se na južnoj strani ostrva, udaljen je 8 km od grada Zakintosa i 7 km od aerodroma. Laganas je najveće i najživlje letovalište na Zakintosu, sa jednom od najlepših plaža ostrva. Gradić je prepun prodavnica, butika, taverni, restorana, muzičkih i zabavnih klubova.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)