ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 40. GODINA SA VAMA

INLINGUA SCHOOL - MALTA

INLINGUA SCHOOL - MALTA

Ove godine provedite nezaboravno letovanje na Malti. Usavršite engleski jezik družeći se sa vršnjacima iz celog sveta. Upoznajte narod i kulturu domaćina, i uživajte na sunčanim plažama Malte.

KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

 

MALTA - je sačuvala sve tragove svoje neobične i burne prošlosti, od svojih prvih žitelja koji su sagradili kolosalne zamkove pre oko 7000 godina pa do Svetog Jovana čiji je viteški red stvorio prvu vizionarsku državu slavne Evrope. Mala ostrvska država, smeštena u plavetnilu Sredozemnog mora, Malta osvaja neverovatnom lepotom praistorijskih zamkova, malim ribarskim selima, utvrđenim gradovima, stenovitom obalom i prelepim peščanim plažama. Danas, mnogo vekova kasnije, Malta je vrlo posebno mesto zahvaljujuci toplini svojih žitelja koji poseduju tipičnu mediteransku spontanost i radost življenja, a prirodne lepote ovog ostrva , mnogobrojni hoteli, restorani, šoping centri i veoma bogat noćni život svrstavaju je u jednu od najposećenijih turističkih destinacija starog kontinenta.INLINGUA škola se nalazi u Sliemi, koja zajedno sa St.Julians-om predstavlja jedno od najdinamičnijih mesta na ostrvu. Inlingua Malta je deo internacionalne Inlingua mreže koja uživa odličnu reputaciju u preko 30 zemalja sveta. Inlingua International, sa sedištem u Bernu pažljivo vrši odabir nastavnog materijala, što znači da sve Inlingua škole primenjuju iste standarde i studenti rade sa pažljivo proučenim nastavnim sredstvima. Školska zgrada poseduje 44 klimatizovane učionice, video salu, biblioteku, čitaonicu, salu za kompjutere i kafeteriju. U neposrednoj blizini škole nalazi se šoping centar kao i brojni barovi i restorani a do plaže je potrebno svega nekoliko minuta šetnje.

 

Starost polaznika

13+

Vrste kurseva

opšti engleski, poslovni engleski,  kursevi za pripremu zvaničnih ispita  IELTS / ESOL, priprema za studije i magistraturu, kursevi za studente, engleski za profesore

Trajanje kursa

2, 3, 4 ili više nedelja

Broj časova nedeljno

20, 30

Broj studenata u grupi

10-16

Smeštaj

U porodici u 1/1, 1/2 ili 1/3 sobama, u rezidenciji za studente 18+ u 1/1 i 1/2 sobama

  


GALERIJA FOTOGRAFIJA

Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)