ZA VAS SMO PRIPREMILI VELIKI IZBOR DESTINACIJA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA !

››› 39. GODINA SA VAMA

TASOS - GRČKA - leto 2017 - 20% POPUSTA

TASOS - GRČKA -  leto 2017   - 20% POPUSTA

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom,bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama.

TASOS
KLIKNITE OVDE DA VIDITE AKTUELNI CENOVNIK

Ukupna površina ostrva iznosi 390 km2 i deveto je po veličini Grčko ostrvo. Dužina obale iznosi oko 115 km. Zapadna i istočna obala su pretežno stenovite, a na severnoj i južnoj se nižu peščane plaže, od kojih su neke dobile ekološku Plavu zastavu. Neke od najlepših plaža su Hrisi Amudia, Hrisi Akti, Paradiso, Aliki, Makriamos, Tripiti, Metalia...
Tasos je ostrvo neopisive prirodne lepote, prelepih plaža, azurnog mora, maslinjaka, gustih šuma sa platanima, hrastovima i borovima koje često dosežu do samog mora. 
"Smaragdno ostrvo", "Zeleni dijamant Egeja", "Šuma koja pluta" samo su neki od epiteta najšumovitijeg i nama najbližeg Grčkog ostrva.
Sa svim elementima Grčke kulture i tradicije koju dobro čuva, ovo ostrvo očaraće Vas kosmopolitskim sjajem, luksuznim hotelima, apartmanima, tavernama, noćnim klubovima.
GALERIJA FOTOGRAFIJA
SMEŠTAJI KOJI VAM NUDIMO ...
VILA OLGA CHRISTINA - TASOS - GOLDEN BEACH VILA OLGA CHRISTINA - TASOS - GOLDEN BEACH

LOKACIJA: Na sredini zaliva, imeđu Skala Panagie i Skala Potamie, oko 150m od plaže, pored hotela Ellas.
SADRŽAJ: dvorište sa uslužnim roštiljem i tušem, parking, wireless internet (besplatno), mini market, velika zajednička terasa sa garniturama za sedenje i pogledom na more.
APARTMANI: dvokrevetni i trokrevetni studiji, opremljeni mini kuhinjom (sudopera sa ugradnim šporetom sa dve ringle, frižider, aspirator, posuđe za naznačeni broj osoba), kupatilom (TWC sa peškirima), fen, TV, A/C, i sef (besplatno), mala terasa sa garniturom za sedenje i bočnim pogledom na more.

Detaljnije ...


VILA MARGARITA I - GOLDEN BEACH VILA MARGARITA I - GOLDEN BEACH

LOKACIJA: Skala Potamia, oko 250 m od plaže.
SADRŽAJ: Malo dvorište, parking iza vile.
APARTMANI: Nalaze se u prizemlju, za smeštaj 2-4/5 osoba, jedan ima TWC, malu kuhinju/sudopera, mali šporet sa dve ringle, aspirator, frižider, komplet posuđe, spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim klasičnim ležajem, a drugi pored TWC-a i male kuhinje ima 2 spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski ležaj i jedan klasičan. Svaki od njih ima klima uređaj, TV i garnituru za sedenje u dvorištu.

Detaljnije ...


VILA MARGARITA II - GOLDEN BEACH VILA MARGARITA II - GOLDEN BEACH

LOKACIJA: Skala Potamia, oko 250 m od plaže.
SADRŽAJ: malo dvorište, parking iza vile.
APARTMANI: Nalaze se u prizemlju, za smeštaj 2-4 osobe. Sastoje se od TWC-a, mini kuhinje/sudopera, mali šporet sa dve ringle, aspirator, frižider, komplet posuđe, i spavaće sobe sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku se pored mini kuhinje nalazi i garnitura za sedenje, koja se razvlači za spavanje za jednu do dve osobe. Apartmani su opremljeni klima uređajem i TV-om, kao i garniturom za sedenje u dvorištu.

Detaljnije ...


HOTEL ELLAS-GOLDEN BEACH HOTEL ELLAS-GOLDEN BEACH

LOKACIJA: između Skala Potamie i Skala Panagie, oko 150 m od plaže.
SADRŽAJ: restoran, bazen, bar, wirelles internet, parking.
SOBE: 27 soba, dvokrevetne sobe su veličine cca 20m2, sadrže jedan francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, TWC, A/C, fen, frižider, sef (uz doplatu), TV i terasu.Trokrevetne i četvorokrevetne sobe su veličine cca 30m2, sadrže TWC, A/C, fen, sef (uz doplatu),  TV, mali frižider i terasu. Četvorokrevetne sobe sastoje se iz dva nivoa gde se dva ležaja nalaze na galeriji. Wireless internet u sobama (besplatno)
USLUGA: ND - noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluživanje) ili polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje) i večera - meni ( izbor više jela).

www.hotel-ellas.gr

Detaljnije ...


Copyright © 2008 Delphin Software (All Rigths Reserved)