LEPTOKARIJA - Grčka

Grčka

Leptokarija se nalazi na oko 90 km udaljenosti od Soluna. Nalazi se na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje. Ukoliko volite šetnju, čist vazduh i široke plaže sa postepenim ulazom u more, Leptokarija je idealan izbor za leto 2023. godine.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA VASILIKI

LEPTOKARIJA - Grčka

LOKACIJA: nalaze na podjednakoj udaljenosti od 120 metara i od centra Leptokarije i od divne dugačke peščane plaže uz koju se pruža popločano šetalište. U krugu od 100 metara nalaze se restorani i supermarketi.
SADRŽAJ: u prizemlju vile nalaze se tuš i wc koji se

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA THOMAS

LEPTOKARIJA - Grčka

LOKACIJA: Vila Thomas je starijeg datuma, skromna i lepo održavana i na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 300 metara, a od plaže je deli samo ulica i parking, odnosno oko 30 metara.
APARTMANI: Studiji se nalaze na prvom i

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA NIKOLAS

LEPTOKARIJA - Grčka

LOKACIJA: Odlična vila, na još boljoj lokaciji, blizu plaže i centra, prava je pozicija za one koji žele da budu u centru zbivanja, a da uživaju u miru i tišini. Vila Nikolas se nalazi u neposrednoj blizini centra, na oko 100 metara, a od plaže

  • Vila


Sign In