NEOS MARMARAS - Grčka

Grčka

Neos Marmaras se nalazi na Sitoniji, na oko 110 km jugoistočno od Soluna. Letovalište je brdovito i smešteno u tri manja zaliva sa prelepom marinom za jahte. U Neos Marmarasu se tokom trajanja letnje turističke sezone održavaju brojne i raznovrsne manifestacije. Mladi će uživati u dobrom noćnom provodu, a porodice u opuštenom odmoru. U neposrednoj blizini su ekskluzivni hoteli kompleksa Porto Karas. Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso - Rajska plaža. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA AGNANTI - Neos Marmaras

NEOS MARMARAS - Grčka

LOKACIJA: Odlična vila, na odličnoj poziciji, u centru letovališta, udaljena je od mora i šetališta svega pedesetak metara uzbrdo.
SADRŽAJ: U sklopu vile se nalazi recepcija, prostorija za prtljag i toaleti (mogu se koristiti na dan smene), kao i zajednički roštilj u dvorištu.

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ELENI - Neos Marmaras

NEOS MARMARAS - Grčka

LOKACIJA: Vila Eleni je starijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, jednom od trgova, u samom centru letovališta na samoj obali i šetalištu. U neposrdnoj blizini su brojne radnje, restorani i kafići. Od velike gradske plaže (prema kompleksu Porto Carras) udaljena je svega oko 400

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA BLUE HOUSE - Neos Marmaras

NEOS MARMARAS - Grčka

LOKACIJA: Vila Blue House nalazi se na odličnoj lokaciji, svega oko 80 metara od strogog centra Neos Marmarasa, a od šetališta i mora udaljena je oko 50 metara. Od najbliže male plaže udaljena je svega oko 100 metara, a od velike gradske plaže (kod stadiona)

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA NIKOS - Neos Marmaras

NEOS MARMARAS - Grčka

LOKACIJA: Odlična vila i nalazi se na dobroj lokaciji (bez uspona), udaljena od strogog centar oko 100 metara i od obale i šetališta oko 160 metara. U neposrednoj blizini su brojne radnje, restorani i kafići. Od velike gradske plaže (kod stadiona) udaljena je oko 550

  • Vila


Sign In