PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke, na oko 60km od Soluna i 6km od centra Katerinija.  Ovde ćete doživeti pravi odmor, ali i rekreaciju i avanturu. Paralija je živ gradić sa velikim mogućnostima za zabavu svih generacija i odlikuju ga široke peščane plaže sa sitnim belim peskom i kristalno čistom vodom. Olympic beach je letovalište u podnožju Olimpa udaljeno samo 2 km od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ga prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Odaberite neku od vila u Paraliji ili Olympic beach-u za leto 2023. godine i doživite dinamičan odmor za pamćenje. 

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

Kuća Orion - Paralija

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Trospratna kuća sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Paralije. Kuća je udaljena oko 150m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartman za 2 do 5 osoba (strukture pet osnovnih

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Nikos - Paralija

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se u severnom i mirnom delu Paralije, na oko 600m od centra. Kuća je udaljena oko 150m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima

  • Vila
Detaljnije
Vila

Apart-hotel Rodon - Paralija

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa, koji se sastoji iz dve zgrade, i nalazi se u širem centru Paralije. Udaljen na oko 300 m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kompleks poseduje studija za 2 osobe i studija za 2 osobe - tip A, opremljena TWC-om, TV-om,

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Cosmos Inn - Olympic beach

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se u centru Olympic Beach-a. Kuća je udaljena oko 200m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2, 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj) ili studija za 4 osobe (strukture dva francuska ležaja manjih dimenzija),

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Aparthotel je krilo poznatog hotela Parthenon Art, udaljen od centralne zgrade oko 50 m, u neposrednoj blizini parka u Olympic Beach. Objekat se nalazi oko 50 m od mora i plaže.
APARTMANI: Svi studiji su za 2 do 3 osobe, od kojih neki imaju

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Fanis - Olympic beach

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru Olympic Beach-a. Kuća je udaljena oko 550m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 osobe (strukture dva osnovna ležaja) ili 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i

  • Vila
Detaljnije
Vila

Kuća Harisis - Olympic beach

PARALIJA i OLYMPIC BEACH - Grčka

LOKACIJA: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Olympic Beach-a. Udaljena je oko 150m od mora i najbliže plaže. 
SADRŽAJ: Na samom krovu kuće nalazi se bašta sa hidromasažnom kadom, ležaljkama i sofama za relaksaciju. U sklopu kuće ima lift i wifi /(slabog

  • Vila


Sign In