TASOS - Grčka

Tasos je najsevernije Grčko ostrvo i ujedno najsevernije ostrvo Egejskog mora, teritorijalno pripada oblasti Trakija, dok se politički nalazi u oblasti Kavala. Udaljeno je od Beograda oko 820 km i oko 160 km od Soluna. Do ostrva se iz luke Keramoti trajektom stiže za nepunih 45 minuta. Tasos ili kako ga još zovu "Zeleno ostrvo" očaraće Vas već prilikom prvog susreta svojom gotovo netaknutom prirodom, bujnom vegetacijom i nepreglednim borovim šumama. Može se pohvaliti i veoma blagom mediteranskom klimom. Tasos je ostrvo neopisive prirodne lepote, prelepih plaža, azurnog mora, maslinjaka, gustih šuma...

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Vila Helios Garden se nalazi u Limenasu, na domak centra letovališta (oko 350 metara) i na oko devetsto metara od gradske plaže.
SADRŽAJ: Vila ima lep, veliki bazen (bez dela za decu) sa ležaljkama i suncobranima (uračunati u cenu), malu recepciju sa lobijem,

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Vila Soti – Maria se nalazi se u centralnom delu Golden Beach-u (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na oko 50 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Soti - Maria je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra.

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA VASO - POTOS

TASOS - Grčka

LOKACIJA: Vila Vaso, starijeg datuma i odlične pozicije, nalazi se u Potosu, (oko tridesetosam kilometara od Limenasa), u strogom centru gradića na četrdesetak metara od prelepe plaže.
APARTMANI: Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu i opremljeni su klima uređajem (uz doplatu na

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA ANNA - POTOS

TASOS - Grčka

LOKACIJA: Vila Anna se nalazi u Potosu, (oko tridesetosam kilometara od Limenasa), u strogom centru gradića na svega par metara od prelepe plaže.
APARTMANI: Na prvom spratu, u delu Anna, nalaze se dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani. Studiji sadrže opremljeni kuhinjski deo,

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA TEODORA - LIMENARIA

TASOS - Grčka

LOKACIJA: Nalazi se u Limenariji (oko tridesetčetiri kilometara od Limenasa), na šetalištu, u marini i nedaleko od plaže, u najlepšem delu gradića, samo pedesetak metara od strogog centra.
SADRŽAJ: Vila Teodora ima malu recepciju.
APARTMANI: Apartmani i studiji se nalaze na prvom i drugom

  • Vila
Detaljnije
Vila

LOKACIJA: Vila Athina se nalazi u centralnom delu Golden Beach-a (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na oko 140 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Athina je udaljena od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra.
SADRŽAJ: Lepo dvorište prepuno cveća

  • Vila


Sign In