PEFKOHORI - Grčka

Grčka

Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Nalazi se na oko 104 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Važi za urbano i zabavno mesto sa puno kafića, barova i klubova pa će ljubiteljima noćnog života zasigurno ispuniti sva očekivanja. Za leto 2024. godine u Pefkohoriju odabrali smo za Vas odličan smeštaj!

Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za Vaš odmor: luksuzno opremljene hotele, brojne taverne, picerije, kafiće, diskoteke, butike... Pefkohori je poznat i po izuzetno atraktivnom noćnom životu za mlade.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Vila

VILA MARIANA - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Mariana je jedna od četiri starije vile, u predivnom mediteranskom ambijentu, okružene cvećem i palmama. Vila Mariana se nalazi u dvorištu sa vrtom, izdvojene od buke, u neposrednoj blizini centra, na oko 50 - 80 metara od plaže, u najlepšem delu Pefkohorija.

  • Vila
Detaljnije
Vila

VILA MARIA - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: U najlepšem delu Pefkohorija, udaljena 50 m od plaže i od glavne ulice, u mirnom ambijentu, okružena cvećem i palmama.
SADRŽAJ: Vila ima mogućnost sopstvenog parkinga.
APARTMANI: Dvokrevetni i trokrevetni studiji u visokom prizemlju i na prvom spratu, sa opremljenom, izdvojenom kuhinjom (rešo sa

  • Vila
Detaljnije
Hotel

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na svega dvadesetak metara udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ: Hotel Eolos poseduje veoma lep bazen, što je, uz činjenicu da se ovi apartmani sa bazenom u Pefkohoriju nalaze skoro na samoj plaži, i više

  • Hotel
Detaljnije
Vila

VILA IASMOS

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Iasmos se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, gde nema puno buke i šetača, ispod starog gradskog trga, na 150 m od cafe Mamosa i na 350 m od plaže.
SADRŽAJ: Gostima vile Iasmos je na raspolaganju privatni parking u okviru objekta. Zbog ograničenog

  • Vila
Detaljnije
Hotel

HOTEL MAGDALENA (studiji)

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Na oko 60 metara od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju, u mirnoj uličici, nalazi se hotel apartmanskog tipa Magdalena, idealan za letovanje u Grčkoj.
SADRŽAJ: Hotel poseduje recepciju, lobi i jako lep koktel-bar, a svojim gostima po promotivnim cenama nudi mogućnost doručka. Hotel Magdalena

  • Hotel
Detaljnije
Vila

VILA ELENI - PEFKOHORI

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Eleni se nalazi malo izvan centra (na oko 700 metara), na oko 140 metara od plaže u mirnom delu letovališta prema Haniotiju, na oko 150 metara od samoposluge Arvanitidis i Masutis.
APARTMANI: nalaze se na visokom prizemlju i prvom spratu i sve

  • Vila
Detaljnije
Hotel

HOTEL ALONI (studiji)

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa Aloni se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, u prelepom mediteranskom ambijentu izolovanom od buke i prolaznika na oko 450 metara udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ: Hotel Aloni poseduje veoma lep i prilično veliki bazen sa odvojenim delom za decu. Za goste hotela

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL HESPERIDES (studiji)

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa Hesperides se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 300 m udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ:Hotel Hesperides poseduje izuzetno lep bazen sa ležaljkama i pratećim sadržajima. Za goste hotela, korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su besplatni, a eventualna konzumacija hrane

  • Hotel
Detaljnije
Vila

VILA TEODORA

PEFKOHORI - Grčka

LOKACIJA: Vila Teodora se nalazi na glavnoj ulici pri samom ulasku u centar Pefkohorija, pored velikog supermarketa Masutis. Udaljena je oko 150 m od najlepše i najšire plaže u Pefkohoriju, idealnom mestu za letovanje u Grčkoj.
SADRŽAJ: Vila Teodora ima sopstveni parking (8 parking mesta

  • Vila


Sign In