SARIMSAKLI - Turska

Sarimsakli je najznačajnije letovalište na severnom delu turske obale, udaljeno 1150 km od Beograda, 150 km od Izmira i 7 km od Ayvalika. Ono što je karakteristično za Sarimsakli i Ayvalik je mali procenat vlažnosti vazduha, samo 0,5%, kao i veliki procenat kiseonika, pa samim tim Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu banju i prvo je letovalište u Evropi po preporuci Svetske Zdravstvene Organizacije.

Sarimsakli je poznat po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju, dugoj 9 km i poznatoj po sitnom pesku, koji je nastao od kamena granita. Osobina ovog peska je da se brzo suši i ne lepi za telo. Pored predivne plaže Sarimsakli krase i plantaže maslina, vinove loze, pistaća i blizina borovih šuma. Ovo letovalište ima oko 100 hotela i apartmana, kao i veliki broj restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom.

Cenovnici

Popularni smeštaji u ponudi

Pogledajte neke od smeštaja po našoj preporuci

Detaljnije
Hotel

HOTEL AMPHORA

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Hotel Amphora, nalazi se na samom šetalištu Sarimsaklija, u mirnijem delu grada, na prvoj liniji od mora. Od centra je udaljen nepunih 300 metara.
SADRŽAJ: Gostima je na raspolaganju manji hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima. Wi-FI internet je dostupan u lobiju hotela

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL ACEM

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Hotel Acem (poznatiji kao hotel Adžem), objekat je novijeg datuma, koji se nalazi na samom šetalištu u Sarimsakliju, na prvoj liniji od mora i plaže.
SADRŽAJ: Bazen sa pool-barom, recepcija sa sefovima (korišćenje bez doplate), lift, lobi pokriven besplatnim Wi-Fi signalom, bar i

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL SEZER

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Hotel Sezer se nalazi nedaleko od centra Sarimsaklija, na oko 80m udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ: Recepcija, lift, restoran, caffe bar i bazen. Deo osoblja govori srpski jezik sto boravak u ovom hotelu čini prijatnijim.
SOBE: Sve sobe su klimatizovane i opremljene su

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL BUYUK BERK

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u centru Sarimsaklija, blizu velike peščane plaže.
SADRŽAJ: U okviru hotela se nalaze restoran, TV sala, bazeni, parking, fitness centar, centar za animaciju, sauna, frizer, internet caffe i sefovi na recepciji. Za najmlađe, hotel je predvideo uživanje u mini akva parku -

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL GRAND MILANO

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se na oko 50m udaljenosti od plaže u Sarimsakliju.
SADRŽAJ: Poseduje lobby, bazen ispod recepcije, restoran na prvom spratu sa prelepim pogledom i sefove na recepciji (besplatan najam). Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
SOBE: Dvokrevetne

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL URGENC

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se na oko 200m udaljenosti od plaže u Sarimsakliju i na 300m od centra mesta. 
SADRŽAJ: Recepcija, lobi, unutrašnji i spoljni bar i bazen. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
SOBE: Sobe su dvokrevetne (dva singl kreveta ili

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL VAROL

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se na oko 50m udaljenosti od plaže - u prvoj liniji do mora i na 800m od centra mesta. 
SADRŽAJ: U okviru hotela nalazi se recepcija dostupna 24h, parking, lift, uređeno dvorište sa garniturama za sedenje, restoran, bar, igrališe za decu, room servis. Wi-fi

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL OLIVERA

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se u Sarimsakliju, na šetalištu pored obale. Od centra Ajvalika udaljen je oko 7 kilometara. 
SADRŽAJ: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatni za goste hotela), tvoreni bazen sa delom za decu, lobi, bar, odbojkaški teren, stoni tenis, diskoteka, restoran... Wireless internet je

  • Hotel
Detaljnije
Hotel

HOTEL MUSHO

SARIMSAKLI - Turska

LOKACIJA: Nalazi se pored peščane plaže u Sarimsakliju.
SADRŽAJ: Poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, recepciju 24h, restoran, bar, besplatan bežični internet u svim prostorijama, kao i svoj deo plaže - idealno za letovanje u Turskoj. Hotel je prve goste primio 2016. godine.
SOBE:

  • Hotel


Sign In