HOTEL MAGDALENA (studiji)

LOKACIJA: Na oko 60 metara od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju, u mirnoj uličici, nalazi se hotel apartmanskog tipa Magdalena, idealan za letovanje u Grčkoj.
SADRŽAJ: Hotel poseduje recepciju, lobi i jako lep koktel-bar, a svojim gostima po promotivnim cenama nudi mogućnost doručka. Hotel Magdalena poseduje određeni broj parking mesta koja se nalaze na 300 m udaljenosti od hotela, iza „Fiki beach bara“. Parking se posebno naplaćuje, a više informacija možete dobiti na recepciji hotela.
APARTMANI: Sastoji se od dvokrevetnih (jedan bračni ili dva standardna ležaja) i trokrevetnih studija (jedan bračni i jedan standardni ležaj), smeštenih u visokom prizemlju (visina 180 cm) i na prvom spratu objekta. Svi studiji imaju kuhinju – u okviru studija ili na terasi istog (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider sa komorom i osnovni potrebni pribor), kupatilo, terasu i opremljeni su klima-uređajem (koristi se uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno) i flat televizorom sa satelitskim kanalima. U vili Magdalena gosti ne dobijaju peškire. Veličina smeštajnih jedinica je cca 15-18 m² + terasa. 
USLUGA: NA - najam studia



Sign In