HOTEL RIKLI BALANCE superior (ex GOLF)

LOKACIJA: nalazi se u parku na blagom uzvišenju iznad samog centra mesta, od kojeg je udaljen 150 m i ima divan pogled na jezero.
SADRŽAJ: 150 soba sa pogledom na jezero ili park. Posebno se izdvajaju suite sobe smeštene na uglovima sa prostranim terasama , a la carte restoran Veranda sa terasom i pogledom na jezero, aperitiv bar, wellness centar „Živa“ sa bazenskim kompleksom koji se prostire na 380m2 vodenih površina.
SOBE: Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef i balkon.
USLUGA: Polupansion – doručak i večera – švedski sto (samoposluživanje).

WELLNESS CENTAR ŽIVA, moderan centar u kome se nalaze najveći unutrašnji termalni bazeni na Bledu sa kojih se kroz staklene zidove pruža panoramski pogled na jezero. Bazeni su na dva nivoa, a povezuje ih manji tobogan. Pored ovog bazena za odrasle, najmlađima je na raspolganju i jedan dečiji. Temperatura vode u bazenima je 30° C. Posetioci se mogu potpuno opustiti u jednom od dva whirlpool-a sa masažerima temperature 35° C. U sastavu wellness centra je i Svet Sauna čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. Ovde su gostima na raspolaganju klasična finska sauna i još dve finske saune sa nižom temperaturom, od toga je jedna sa svetlosnom, a druga sa aroma terapijom, dve parne saune od kojih je jedna aromatizovana za inhalaciju, lakonium za rashlađivanje i opuštanje na toplim kamenim krevetima, tuševi iznenađenja, spoljašnji hladni bazen iwhirlpool. Poseban deo ponude wellness centra Živa predstavljaju alpski wellness programi, masaže, kupke, kao i nega lica tela.

 Sign In