HOTEL EOLOS (studiji i apartmani)

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na svega dvadesetak metara udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ: Hotel Eolos poseduje veoma lep bazen, što je, uz činjenicu da se ovi apartmani sa bazenom u Pefkohoriju nalaze skoro na samoj plaži, i više nego dovoljna preporuka da svoje letovanje u Grčkoj provedete upravo ovde. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu podrazumevaju korišćenje usluge pool-bara i to po principu porudžbine bilo kog pića ili sendviča (u ponudi su sve vrste kafa, bezalkoholnih i alkoholnih pića, sladoledi, pice, sendviči i slično). Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 19 časova, dok je bar otvoren do 23 časa (ili duže ako ima gostiju). Hotel Eolos nema sopstveni parking.
APARTMANI: Sastoji se od studija i apartmana, smeštenih u niskom prizemlju. Smeštajne jedinice su trokrevetni studiji/apartmani, koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice hotela poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu, i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno), TV-om, fenom i sefom (uz doplatu na licu mesta: 10 dana – 15€, 15 dana – 20€). 
USLUGA: NA - najam studia i apartmana



Sign In