HOTEL ALONI (studiji)

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa Aloni se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, u prelepom mediteranskom ambijentu izolovanom od buke i prolaznika na oko 450 metara udaljenosti od plaže.
SADRŽAJ: Hotel Aloni poseduje veoma lep i prilično veliki bazen sa odvojenim delom za decu. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su potpuno besplatni. Prelepi kompleks prekriven zelenilom, palmama, maslinama i stablima lumuna, pravi je izbor za odmor duše i tela koji će vaše letovanje u Grčkoj učiniti nezaboravnim. U sklopu hotela, u hladu maslina, nalazi se i mini dečije igralište. Gostima je na raspolaganju i bar sa zatvorenim i otvorenim delom, gde u toku celog dana možete uživati u toplim i hladnim napicima. Svakog jutra se služi i doručak na bazi švedskog stola od domaće pravljenih namirnica uzgajanih od strane ljubaznih grčkih domaćina, a doplata za isti se vrši na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku. Vila Aloni poseduje veliki i ograđeni sopstveni parking koji je besplatan za sve goste apart – hotela i koji se nalazi na 50m od kompleksa.
APARTMANI: Sastoji se od studija i apartmana smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Smeštajne jedinice čine trokrevetni studiji – idealni za parove i porodicu sa malom decom. Sve smeštajne jedinice hotela, iz ponude „Letovanje Grčka – Pefkohori apartmani„, poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu orjentisanu ka dvorištu i bazenu. Opremljene su klima-uređajem (korišćenje se doplaćuje 6€ po danu), flat TV-om i fenom.
USLUGA: NA - najam studia i apartmana (uz mogućnost doplate za doručak, na licu mesta, po hotelskom cenovniku). 



Sign In