MONIX APART CLUB

LOKACIJA: Monix Apart Club pripada luksuznom kompleksu Monix Hoteli. Smešten je na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica. Udaljen je 700m od centra i 300m od ski staze. Nalazi se u neposrednoj blizini objekta Monix Palace u liniji jedan do drugog. Na savršenoj je lokaciji-van gužve i gradske vreve. Zahvaljujući upravo takvoj fantastičnoj lokaciji gosti apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu Gold Gondole, kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora Čigotu i Tornik.
SADRŽAJ: 8 moderno opremljenih apartmana, besplatan parking, recepcija, sigurnosna vrata, kamere sa video nadzorom i spa&wellness centar.
APARTMANI: Classic apartmani površine 36m2 kapaciteta do 4 osobe sastoje se od jedne spavaće sobe koja ima francuski ležaj, veliki garderober, noćne stočiće i LCD televizor, predsoblja sa čivilukom, ormanom za odlaganje obuće i velikim ogledalom. U sklopu apartmana nalazi se dnevni boravak sa ugaonom garniturom, klub stolom, internetom, komodom, LCD televizorom, trpezarijom kao i moderno opremljenom kuhinjom. Kupatilo ima tuš kabinu i ormane za odlaganje peškira i kozmetike. Apartmani se nalaze na trećem spratu, u potkrovlju, iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Premium apartmani površine 40m2 kapaciteta do 4 osobe sastoje se od jedne spavaće sobe koja ima francuski ležaj, veliki garderober, noćne stočiće i LCD televizor, predsoblja sa čivilukom, ormanom za odlaganje obuće i velikim ogledalom. U sklopu apartmana nalazi se dnevni boravak sa ugaonom garniturom, klub stolom, internetom, komodom, LCD televizorom, trpezarijom kao i moderno opremljenom kuhinjom. Kupatilo ima tuš kabinu i ormane za odlaganje peškira i kozmetike. Apartmani se nalaze na trećem spratu, u potkrovlju, iz kojih se pruža prelep pogled na zlatiborske vrhove Čigotu i Tornik. Premium duplex apartmani na dva nivoa su površine 50m2, kapaciteta do 6 osoba. Na prvom nivou se nalazi jedna spavaća soba koja ima francuski ležaj, veliki garderober, noćne stočiće i LCD televizor, predsoblje sa čivilukom, orman za odlaganje obuće i veliko ogledalo. U sklopu apartmana nalazi se dnevni boravak sa ugaonom garniturom, klub stolom, internetom, komodom, LCD televizorom, trpezarijom kao i moderno opremljenom kuhinjom. Kupatilo ima tuš kabinu i ormane za odlaganje peškira i kozmetike. Na drugom nivou je spavaća soba sa dva odvojena ležaja. Apartman je idealan za porodični odmor. Lux duplex apartman je moderno opremljen apartman na dva nivoa, kapaciteta do 8 osoba. Na prvom nivou se nalazi jedna spavaća soba koja ima francuski ležaj, veliki garderober, noćne stočiće i LCD televizor, predsoblje sa čivilukom, orman za odlaganje obuće i veliko ogledalo. U sklopu apartmana nalazi se dnevni boravak sa ugaonom garniturom, klub stolom, internetom, komodom, LCD televizorom, trpezarijom kao i moderno opremljenom kuhinjom. Kupatilo ima tuš kabinu i ormane za odlaganje peškira i kozmetike. Na drugom nivou je spavaća soba sa četiri odvojena ležaja. Apartman je idealan za porodični odmor na Zlatiboru.
USLUGA: NA - najam apartmana



Sign In