Hotel Mirabell

LOKACIJA: U oblasti Konakli, oko 7 km od centra Alanje. Hotel se nalazi preko puta plaže do koje se prelazi ulica. Do plaže postoji podzemni prolaz.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, lobby bar, bazen sa odeljkom za decu, bazen sa dva tobogana, ležaljke i suncobrani na plaži koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: teretana, aerobik, razne vrste animacija, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži. Aktivnosti i usluge uz doplatu: parno kupatilo, sauna, tursko kupatilo, bilijar, sportovi na vodi.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, sefom (dodatno se plaća), fenom, mini barom (dodatno se plaća) i balkonom.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).
Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In