Hotel Arsi Paradise

LOKACIJA: Oko 4 km od centra Alanje, raspolaže sa 66 soba. Od plaže je udaljen 50 m.
SADRŽAJ: Recepcija, restoran, bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena. Aktivnosti i usluge uz doplatu: tursko kupatilo, sauna, masaže.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, sefom (dodatno se plaća) fenom, mini barom (dodatno se plaća) i balkonom.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima - švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).
Napomena za Wifi: Besplatan u sobama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In