Hotel Royal Asarlik Beach

LOKACIJA: Hotelski kompleks sastoji se iz nekoliko objekata i nalazi se u mestu Gumbet, oko 4 km od Bodruma. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: fitnes centar, ulaz u tursko kupatilo i saunu, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, razne vrste animacija i zabavnog programa u toku dana i večeri, mini klub za decu i dečije igralište. Aktivnosti i usluge uz doplatu: odbojka na plaži, razne vrste masaža i tretmana u turskom kupatilu, đakuzi, frizer, doktor.
SOBE: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, fenom, TV-om, klimom, balkonom, mini barom (uz doplatu), telefonom, sefom (dodatno se plaća). Family sobe, pozicionirane u prizemlju, predviđene su za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece strukture francuski ležaj i sofa na razvlačenje, opremljene kao i standard sobe.
USLUGA: Ultra all inclusive – sve uključeno u cenu prema hotelskim pravilima, švedski sto – samoposluživanje. Švedski sto - samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).
Napomena za WiFi: Besplatan u lobby-u. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In