Hotel Ambrosia

LOKACIJA: Nalazi se u Bitezu, oko 7 km od centra Bodruma. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko blokova zgrada. Hotel se nalazi na plaži.
SADRŽAJ: Recepcija, nekoliko restorana i barova, bazen sa posebnim odeljkom za decu, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet). Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: ulaz u saunu i tursko kupatilo, fitnes centar, parno kupatilo, bilijar, stoni tenis, odbojka na plaži, razne vrste animacija i zabavnog programa u toku dana i večeri, igralište za decu. Aktivnosti i usluge uz doplatu: tereni za tenis i košarku, sportovi na void, razne vrste masaža i tretmana u turskom kupatilu, frizer.
SOBE: Standardne i promo sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, mini-barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća), fenom za kosu, klima uređajem i većina sa balkonom. Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Promo sobe su skromnijeg izgleda i kvaliteta, drugačije poziciji u samom hotelu u odnosu na standard sobe i ograničenog broja.
USLUGA: PP - polupansion (doručak - švedski sto – samoposluživanje, uz asistenciju hotelskoh osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti), večera – set meni).
Napomena za WiFi: Besplatan u lobby-u. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In