Aparthotel Siesta Beach

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, na oko 4 km od centra Bodruma. Kompleks se sastoji iz nekoliko dvospratnica, povezanih stazama koje okružuje divna bašta. Hotelski kompleks nalazi se oko 30 m od sopstvene plaže, od koje ga deli ulica.
SADRŽAJ: Recepcija, dva restorana, bar pored bazena, dva bazena, sef (dodatno se plaća), stoni tenis, pikado, bilijar, sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet).
SOBE: Studiji su opremljeni TWC-om, TV-om, fenom, francuskim balkonom, klima uređajem (dodatno se plaća u agenciji uz prethodnu najavu, 4€ po studiju dnevno), mini barom (dodatno se plaća). Studiji u zavisnosti od broja osoba mogu biti i različite kvadrature i sadržaja. Sastoje se ili iz jedne prostorije u kojoj se nalazi kuhinjsko-trepezarijski i spavaći deo, ili iz kuhinjsko-trpezarijskog dela gde su smeštena dva kauča na rasklapanje i spavaćeg dela strukture francuski ili dva odvojena ležaja. Mini čajna kuhinja je opremljena za pripremu lakih obroka sa neophodnim posuđem, mini frižiderom i kuvalom za vodu.
USLUGA: NA  - najam ili ND - noćenje sa doručkom /set meni/.
Napomena za Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In