Hotel Nagi Beach

LOKACIJA: Nalazi se u Gumbetu, 4 km od centra Bodruma. Hotel ima dobru lokaciju, u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, barova, kafića, i na lepoj plaži. Hotel se nalazi na oko 50 m od plaže, na kojoj poseduje sopstveni deo.
SADRŽAJ: U sklopu hotela se nalaze restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, sefovi na recepciji uz doplatu. Hotel ima sopstveni deop plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela (ograničen kapacitet).
SOBE: Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, TV-om i neke sa balkonom. Promo sobe se od standardnih soba razlikuju po kvalitetu smeštaja, poziciji u samom hotelu i ograničenog su broja.
USLUGA: PP - polupansion (doručak-švedski - sto samoposluživanje, večera - set meni).
Napomena za Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova. Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta agencija ne može uticati i za šta ne snosi odgovornost.



Sign In