Apart-hotel Rodon - Paralija

LOKACIJA: Hotel apartmanskog tipa, koji se sastoji iz dve zgrade, i nalazi se u širem centru Paralije. Udaljen na oko 300 m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kompleks poseduje studija za 2 osobe i studija za 2 osobe - tip A, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studija tip A imaju prostor ograđen zidom, koji je u funkciji terase i terasu koja je fizički odvojena od studija.
SADRŽAJ: U sklopu kuće postoji lift kao i wifi (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).
VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.Sign In