Kuća Nikos - Paralija

LOKACIJA: Nalazi se u severnom i mirnom delu Paralije, na oko 600m od centra. Kuća je udaljena oko 150m od mora i najbliže plaže.
APARTMANI: Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studija za 3 osobe su strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj. U sklopu kuće postoji wifi u holu (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).
VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici. Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, agencija nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta agencija ne snosi odgovornost i na šta ne može uticati.

 Sign In