Vila LA MINUTE - Nidri

LOKACIJA: Nalazi se u mirnom, zelenom okruženju, na oko sto metara od strogog centra, oko stopedeset metara od mora i na oko trista metara od gradske plaže.
SADRŽAJ: Vila La Minute je smeštena u prelepom mediteranskom vrtu sa tremom za sedenje. Ima mogućnost sopstvenog parkinga (ograničen broj mesta).
APARTMANI: Dvokrevetni studiji se nalaze na prizemlju i na prvom spratu, opremljeni su bežičnim internetom (za ograničen broj korisnika), TV-om i klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i sastoje se od opremljene kuhinje, dela za spavanje sa dva ležaja ili manjim francuskim, kupatila (bez ograđene tuš kade) i terase sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni dupleks apartman se nalazi na prizemlju i sastoji se od dve spavaće sobe sa dva ležaja i manjim francuskim, opremljene kuhinje, kupatila (bez ograđene tuš kade) i terase sa garniturom za sedenje. Apartman je sa bežičnim internetom (za ograničen broj korisnika), TV-om, a svaka soba ima klima uređaj (uz doplatu na licu mesta). Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Vila La Minute je B kategorije, ima peškire.

 



Sign In