Hotel Gorski hotel & Spa

Lokacija: nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, na stazi Malo jezero.
Sadržaj: u sastavu hotela nalaze se restoran, spa centar, zatvoren i otvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, salon lepote, kozmetički i frizerski salon,  fitnes centar, konferencijske sale. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom.
Sobe: Superior i family superior sobe, deluxe standard i deluxe family sobe opremljene su francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i sofom na razvlačenje. Sve sobe su opremljene TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom (uz doplatu) i sefom. Apartmani za 4 osobe sastoje se iz dnevne sobe sa sofom na razlvačenje i spavaće sobe sa francuskim ležajem, opremljeni TWC-om, fenom, TV-om. Apartmani za 5 osoba sastoje se iz dnevne sobe sa sofom na razlvačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, opremljeni TWC-om, fenom, mini kuhinjom, TV-om.
Usluga: PP - polupansion - doručak i večera- švedski sto (samoposluživanje).U slučaju da u hotelu boravi manje od 30 gostiju ili u slučaju promene situacije zbog virusa Covid-19 obroci se služe po principu menija uz izbor više jela.



Sign In