HOTEL BUKET

LOKACIJA: Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ''Srbija'', nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja. Hotel Buket se takođe nalazi u neposrednoj blizini Dino parka - svojevrsnog raja za najmađe koji rado uživaju u ovom zabavno - tematskom parku u regionu. 
SADRŽAJ: Restoran sa 110 mesta, lobi bar, dečija igraonica, kongresna sala hotela, wellness centar koji se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa 8 metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finska i bio sauna, slana soba, parno kupatilo, sobe za masažu, četiri tepidarijuma, vodeni krevet za masažu. Hotel ima dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu. Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa. Hotel se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir. Ovde je obezbeđen i parking prostor – u okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.
SOBE: 25 apartmana i 20 soba sa pogledom na borovu šumu. Sobe i apartmani opremljeni su sa A/C, SAT TV, mini barom, sefom, telefonom, bade mantilom, papučama, fenom za kosu, wi-fi internetom, kupatilom sa tušem ili kadom, balkonom ili terasom. 
USLUGA: PP - polupansion - doručak i večera - švedski sto (samoposluživanje). Ukoliko u hotelu boravi manje od 10 gostiju obroci se služe po principu menija. 



Sign In